Две млади момичета са пострадали сериозно след инцидент с АТВ в

...
Две млади момичета са пострадали сериозно след инцидент с АТВ в
Коментари Харесай

Две момичета пострадаха сериозно след падане с АТВ край Връховръх

Две млади девойки са потърпевши съществено след случай с АТВ в региона на вилна зона Връховръх, научи TrafficNews . По думите на наша читателка девойките са в кома, откакто са паднали от транспортното средство.
Прочетете още
„ Години наред вършим опити да спрем локалните хлапетии и безнаказаното им ширене с мощни АТВ машини, гордо закупени от мама и тате на територията на околност Връховръх. Пускани са тъжби в РПУ Стамболийски пращани са фотоси, само че локалната общественост продължава да има чувството за безотговорност и да смущава цяло лято почиващи и гостуващи  с прахуляк и екот от прогнилите им ауспуси. За страдание бездействието на РПУ Стамболийски даде отрицателният си резултат и тази седмица две малолетни девойки са в заплаха за животите си откакто излетяха малко под Хижа „ Родопа ”, където работят за летният сезон ”, описа още нашата читателка.

По думите ѝ случаят се е случил в работно време, а АТВ-то е благосъстоятелност на хотела и отговорност за това девойките да шофират време на работа носи управата на хижата.

От TrafficNews се свързахме с хижа „ Родопи ”, от където отхвърлиха коментар за случая с думите „ не ме занимавай, свържи си се с полицията или с родителите ”.

От Министерство на вътрешните работи разясниха за медията ни, случаят се е случил предходната седмица и че потърпевшите девойки са към 20-годишни, като едната от тях в по-тежко положение. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР